پاستا، برنج و به ویژه موز سه غذای محبوب مردم سومالی هستند. مردم این کشور موز را با هر غذایی می خورند و رمضان نیز از این سنت استثنا نیست.
ادامه...-
-
آشنایی با جمهوری سومالی
مسلمانان از طریق بندر زیلغ در کنار خلیج عدن وارد سومالی شده و اسلام را در قرن اول هجری در آن گسترش دادند.
ادامه... -
سازمان ملل: گسترش داعش در سومالی
سازمان ملل متحد هشدار داد گروه تروریستی داعش در حال قدرتگیری روزافزون است.
ادامه... -
پیشینه اسلام گرایی سلفی در سومالی
شاخصه و خصیصه اسلام در سومالی، در آمیختگی شدید با سنت های محلی و مناسک مختلف، از جمله دوکو، مراسمات جذبه ای دیگری، سیارو با به زیارت قبور اولیا رفتن، برگزار کردن جشن های موالید است. اما وهابی ها و سلفی ها با انجام این دست مناسک به شدت مخالفند.
ادامه... -
عوامل تأثیرگذار بر فعالیت گروه های اسلامی در سومالی
سومالی از جمله مناطقی است که وجود متغیرهای تسهیل کننده رویکرد به اعمال خشونت را در میان گروه های بنیادگرا تشویق می کند.
ادامه... -
مهم ترین گروه های اسلامگرای سلفی فعال در صحنه سیاسی سومالی
از زمان سقوط حکومت زیادباره، گروه های اسلامی در صحنه سیاسی سومالی، نقشی پررنگ تر یافته اند؛ در این میان، سه گروه مهم حضور دارند: اتحاد اسلامی (الاتحادالاسلامی)، اتحادیه دادگاه های (شریعت) اسلامی و الشباب.
ادامه... -
فعالیت گروه های اسلامی در سومالی
سابقه تاریخی تشکیل جمعیت سومالی و کلیه طوایف آن به دو برادر به نام های سامال و سب می رسد که هر دو آنها مسلمان بوده، برای تبلیغ دین اسلام به سرزمین سومالی امروزی پای نهاده بودند.
ادامه... -
وهابیت در سومالی
عالمان الازهر (آنطور که دیوید مک کورمک) می¬گوید الهام گیرنده از وهابیت بودند. افراد سومالیایی که در این موسسات درس می خواندند از کمک های مالی و امتیازات فراوانی مانند غذا و مسکن رایگان، کمک هزینه تحصیل و ازدواج و بلیط سالانه رفت و برگشت سفر به مناطق مختلف برخوردار می شدند.
ادامه... -
پیشینه اسلام و تشیع در سومالی
در منابع تاریخی و سفرنامهها آمده است طی قرنهای هشتم و نهم میلادی، شیرازیهای ایرانیتبار با کشتیهای تجاری از بندر سیراف در خلیج فارس به سواحل کشورهای سومالی، کنیا، تانزانیا و مجمع الجزایر کومور سفر نموده و سهم مهمی در رونق تجاری بنادر این کشورها داشتهاند.
ادامه...