می توان از علماء و شخصیت های کامرونی همچون حاج محمد ثالثو، شیخ یونس عثمان، شیخ حسن سونگو، شیخ موسی موتنبی، شیخ عبدالکامل عباس، منلوم ادم و ... نام برد.
ادامه...-
-
نمایندگی جامعه المصطفی در کامرون
با تلاش های حجه الاسلام علوی پیام، معهد اهل البیت علیهم السلام در مقطع کاردانی در کامرون راه اندازی شد و مجوز فعالیت آن با همکاری محمد ثالثو از شیعیان بومی از مراجع قانونی اخذ شد.
ادامه... -
ورود شیعه به کامرون
با فعال شدن جریان فکری انقلاب در میان توده های مردم جهان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و حضور شیعیان مهاجر در قاره آفریقا، ورود تشیع به این قاره سرعت گرفت.
ادامه... -
فعالیت های کشورهای اسلامی در کامرون
برخی از کشورهای اسلامی فعالیت های تبلیغی و آموزشی چشمگیری در کامرون دارند.
ادامه... -
نگاهی به تاریخ جمهوری کامرون
از تاریخ کامرون پیش از ورود اروپاییان اطلاعات چندانی باقی نمانده است کاوش های باستان شناسی شواهدی از سکونت 50 هزار ساله بشر در این کشور به دست آورده است.
ادامه... -
اسلام و مسلمانان در کامرون
اسلام در قرن نوزدهم تحت تاثیر دو عامل مهم به کامرون وارد شد.
ادامه... -
گفتگو با رئیس جماعت اسلامی اهل بیت(ع) کامرون
رئیس جماعت اسلامی اهل بیت(ع) کامرون گفت: شیعیان در این کشور از رسانه ها به راحتی و به صورت مداوم برای تبلیغ دینی استفاده می کنند و در برنامه های تلویزیونی حضور می یابند.
ادامه... -
شیعیان پیشرفت چشمگیری در کامرون داشتند
یکی از مبلغان شیعی در کشور کامرون گفت: تعداد شیعیان در کامرون علی رغم پیشرفت چشمگیری که داشتند، به حدود 40 هزار نفر می رسد، همه شیعیان این کشور اثنی عشری هستند.
ادامه... -
طریقه تیجانیه در کشور کامرون
طریقه تیجانیه در سال ۱۹۷۵ وارد کشور کامرون شد و توانست در مدتزمان کوتاهی بر طریقه قادریه که قبل از آن وارد این کشور شده بود، غلبه پیدا کند.
ادامه... -
جمهوری متحده کامرون
پرتقالی ها در قرن پانزدهم میلادی وارد کامرون شدند. از سال 1885م نفوذ آلمان در آن آغاز شد و سرانجام کامرون در سال 1902م بصورت یکی از مستعمرات آلمان درآمد.
ادامه...